Μικρή βόμβα πρωτεΐνης αποτελούν τα αβγά, τα οποία περιέχουν στο ασπράδι τους 7g καθαρής πρωτεΐνης. Καταναλώστε τα με μέτρο, καθώς ο κρόκος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη. Αν και τελευταίες έρευνες έχουν απενεχοποιήσει τη συσχέτιση αβγών και καρδιαγγειακών νοσημάτων, προτιμήστε να μην ξεπερνούν τα 4 την εβδομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, αφαιρέστε τον κρόκο και καταναλώστε μόνο το ασπράδι.
ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.ΣΑΒΒΑ
Διατροφολόγος Ειδικός Εκγύμνασης (BSc) UK
No comments:
Post a Comment