Friday 10 July 2020

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΝΑΚ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !



Η αγαπημένη δραστηριότητα του καλοκαιριού είναι φυσικά τα μπάνια στη θάλασσα! Αν παραμείνετε στη θάλασσα για αρκετή ώρα χρειάζεστε σνακ για την παραλία που θα σας κόψουν την πείνα, γιατί αποδεδειγμένα η θάλασσα ανοίγει την όρεξη! 
Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι γιατί αν μείνετε πολλές ώρες χωρίς να τσιμπήσετε κάτι, το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά στο τραπέζι του φαγητού θα καταναλώσετε διπλάσια ποσότητα. Εδώ θα βρείτε ιδέες για καλοκαιρινά σνακ για την παραλία, για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους, είτε θα καθίσετε μερικές ώρες, είτε ολόκληρη την ημέρα.
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εφοδιαστείτε με ένα φορητό ψυγείο και όλα τα απαραίτητα για να κάνετε την παραμονή σας στη θάλασσα άνετη.
Μερικές εύκολες λύσεις για το τσιμπολόγημα στην παραλία, είναι τα αυγά βραστά που αντέχουν για πολλές ώρες, αρκεί να είναι σφιχτά βρασμένα και ακαθάριστα. Μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας κριτσίνια ολικής ή πολύσπορα, παξιμαδάκια χαρουπιού, σκληρό κίτρινο τυρί και ριζογκοφρέτες. Όλα αυτά αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν θα σας χαλάσουν.
Επίσης, πάρτε μαζί σας ντοματίνια, αγγουράκι και νόστιμες ελιές, ένα από τα πιο υγιεινά σνακΤα αποξηραμένα φρούτα και οι ξηροί καρποί είναι ίσως η ιδανικός διατροφικός συνδυασμός για μια ημέρα στην παραλία.Πάρτε μαζί σας  ανάλατους ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και σπόρους ή ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, και έχετε ένα στιγμιαίο υγιεινό σνακ. Είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά όπως αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
Οι καλύτερες επιλογές φρούτων είναι τα εσπεριδοειδή, το καρπούζι, το σταφύλι, το μάνγκο και το βερίκοκο. Γιατί; Όλα αυτά τα φρούτα βοηθούν να προστατεύσετε  το δέρμα των παιδιών από τις βλαβερές ακτίνες UV.
REFERENCE: ARGIRO.GR

No comments:

Post a Comment