Wednesday, 7 August 2019

ΜΟΥΣ ΒΕΡΙΚΟΚΟ (ΧΡΥΣΟΜΗΛΟ)



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ:

·         3 ΦΛ. ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ
·         150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ (COTTAGE)
·         2 Κ.Σ. ΣΤΕΒΙΑ
·         ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ
·         ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ ½ ΜΟΣΧΟΛΜΟΝΟ
·         1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΖΕΛΑΤΙΝΗ Η 2 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
·         ¼ ΦΛ. ΝΕΡΟ ΚΡΥΟ
·         1 ΦΛ. ΖΕΣΤΟ ΑΠΑΧΟ ΓΑΛΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ:

·         ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΕΝΤΕΡ ΛΙΩΝΕΤΕ ΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ
·         ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗ ΣΤΕΒΙΑ, ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ
·         ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
·         ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
·         ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ 4-5 ΜΠΟΛΑΚΙΑ
·         ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ
·         ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ




ΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΑ. ΤΑ ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 17 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΚΑΙ C, ΧΑΛΚΟ, ΚΑΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.


REFERENCE: BOOK DIATROSEF
ΑΝΔΡΕΑΣ Χ. ΣΑΒΒΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ (BSc) UK

No comments:

Post a Comment