ΥΛΙΚΑ
6 μεγάλα αυγά
180
ml. γάλα
1
κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρά κυβάκια
1
μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
300
γρ. μπρόκολο σε μπουκίτσες
1/2
κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.
Βάζουμε τα αυγά με το γάλα σε ένα μεγάλο μπολ και
με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός τα χτυπάμε πολύ καλά.
2.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το
αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
3.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί 25x25 και
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά
περίπου.
4.
Μόλις είναι έτοιμη η ομελέτα την αφαιρούμε από το
φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
5.
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Reference: by Danai Petropoulou
No comments:
Post a Comment