·
50 γρ κακάο
·
100 γρ σκόνη άπαχο γάλα
·
150 γρ νερό
·
2 αυγά
·
1 κ.σ. ελαιόλαδο
·
μια πρέζα αλάτι
·
1 κ.σ. μπέικιν παουντερ
·
6 κ.σ. νιφάδες βρώμης
·
1 κ.γλ. = 45 σταγόνες υγρή stevia Parana
·
10 σταγόνες άρωμα μπράντυ και 10 σταγόνες άρωμα πανετονε ( αν δεν έχετε
αρώματα βάλτε 1 σφηνάκι κονιάκ και 2 βανίλιες)
·
σιρόπι σφενδαμου ή αγαύης για το σιρόπιασμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε μπολ κακάο - σκόνη γάλα - υγρή στέβια -
νερό και με το σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά
Προσθέτουμε τα αυγά - ελαιόλαδο - αλάτι - αρώματα -
μπέικιν - νιφάδες βρώμης
Ανακατεύουμε πολύ καλά και το βάζουμε σε φόρμα
σιλικόνης
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς κελσίου αντιστάσεις για 25 με 35 λεπτά ανάλογα τον
φούρνο ή μέχρι να βγεί μια οδοντογλυφίδα καθαρή.
Όταν το βγάλουμε όπως είναι ζεστό ρίχνουμε από πάνω το κρύο σιρόπι σφένδαμου ή
αγαύης.
ΣΥΝΤΑΓΗ - ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΡΤΗ
AΝΔΡΕΑΣ Χ ΣΑΒΒΑ - ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ
No comments:
Post a Comment