Υλικά για 4 άτομα:
1 φλ. καλαμπόκι
½ φλ. ψιλοκομμένη
φρέσκα ντομάτα
2 Κ. ελαιόλαδο
1 Κ. ξίδι
8 λεπτές φέτες γαλοπούλας
Τορτίγιας ολικής αλέσεως
2 φλ. ψιλοκομμένο
μαρούλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Συνδυάζετε το καλαμπόκι
, την ντομάτα, τη λιαστή ντομάτα, το ελαιόλαδο και το ξίδι σε ένα μέτριο μπολ. Προσθέστε
τα πιο πάνω υλικά σε κάθε πίτα τορτίγιας και τυλίγετε σε ρολό.
ΘΡΕΠΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ (1 WRAP):
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 321
ΛΙΠΟΣ 12 γρ.
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ 35
mg
ΠΡΩΤΕΙΝΗ 19
γρ.
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
35 γρ.
ΑΝΔΡΕΑΣ Χ. ΣΑΒΒΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
REFERENCE:HEALTHY LIFE MAGAZINE
No comments:
Post a Comment