·
1
πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι ολικής αλέσεως
·
3 μικρά
τονάκια νερού
·
1 σκελίδα
σκόρδο
·
1 Κ. ελαιόλαδο
·
2
μεγάλες ώριμες ντομάτες
·
1
μικρό χυμό ντομάτας
·
Φρέσκοτριμμένο
πιπέρι
·
Λίγο
φρέσκο βασιλικό
Σάλτσα:
Βάζουμε το
ελαιόλαδο στο τηγάνι, σκόρδο ψιλοκομμένο, ντομάτες τριμμένες και το χυμό
ντομάτας. Στραγγίζουμε τους τόνους (3 μικρά τονάκια νερού για 4 άτομα) τους λιώνουμε
και τους βάζουμε μέσα στην σάλτσα. Όταν καταστηθεί βάζουμε λίγο φρέσκο βασιλικό.
ΑΝΔΡΕΑΣ
Χ.ΣΑΒΒΑ
Διατροφολόγος Ειδικός Εκγύμνασης (BSc) UK
Μέλος συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου
Διατροφολόγος Ειδικός Εκγύμνασης (BSc) UK
Μέλος συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου
No comments:
Post a Comment