Wednesday, 18 April 2018

Παντζαροσαλάτα με Μήλο και Γιαούρτι!


ΥΛΙΚΑ:
  • 2 μεγάλα βραστά παντζάρια
  • 1 μεγάλο πράσινο μήλο
  • 3 κ. Σ γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά
  • 4-5 καρύδια χοντροκομμένα
  • 1 κ.Σ ελαιόλαδο 
  • 2 κ.Σ λεμόνι
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. Κόβετε τα παντζάρια και πράσινο μήλο σε κύβους, μέγεθος μεγάλων ζαριών.
  2. Χοντροκόψτε τα καρύδια.
  3. Ανακατεύστε όλα τα υλικά μαζί με το γιαούρτι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Δροσερή, καλοκαιρινή και αντιοξειδωτική σαλάτα!

Αντρέας Χ. Σάββα,
Διατροφολόγος, Ειδικός Εκγύμνασης BSc, UK.

No comments:

Post a Comment