ΥΛΙΚΑ:
- 2 μεγάλα βραστά παντζάρια
- 1 μεγάλο πράσινο μήλο
- 3 κ. Σ γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά
- 4-5 καρύδια χοντροκομμένα
- 1 κ.Σ ελαιόλαδο
- 2 κ.Σ λεμόνι
- Λίγο αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Κόβετε τα παντζάρια και πράσινο μήλο σε κύβους, μέγεθος μεγάλων ζαριών.
- Χοντροκόψτε τα καρύδια.
- Ανακατεύστε όλα τα υλικά μαζί με το γιαούρτι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Δροσερή, καλοκαιρινή και αντιοξειδωτική σαλάτα!
Αντρέας Χ. Σάββα,
Διατροφολόγος, Ειδικός Εκγύμνασης BSc, UK.
No comments:
Post a Comment