Wednesday, 26 February 2020

Μούσλι με βρόμη και μούρα !!




Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το ρόφημα σόγιας, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων στα 800 Watt για 1 ½ λεπτό να ζεσταθεί.
  • Προσθέτουμε στο μπολ με το ρόφημα την τριμμένη βρόμη, τον τριμμένο λιναρόσπορο, το μέλι, το ξύσμα από το πορτοκάλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Γεμίζουμε ατομικά βαζάκια που κλείνουν αεροστεγώς, κλείνουμε το καπάκι και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν. Μπορούμε να το αφήσουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
  • Σερβίρουμε με τα φρέσκα μούρα.


Συστατικά


  • 300 γρ. ρόφημα σόγιας
  • 70 γρ. βρόμη, τριμμένη
  • 2 κ.σ. λιναρόσπορο, τριμμένο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • ξύσμα, από 1 πορτοκάλι
Για το σερβίρισμα
  • σμέουρα (raspberries)
  • μαύρα μούρα (blackberries)
  • μύρτιλα (blueberries)

reference: Akis Petreztikis

No comments:

Post a Comment