• 4 φιλέτα κοτόπουλου (600 γρ.)
• 2 κουταλιές ελαιόλαδο
• 150 ml γάλα εβαπορέ ελαφρύ
• 4 κουταλάκια μουστάρδα
• 1 φλιτζάνι ρύζι
• 2 φλιτζάνια κομμένα μανιτάρια
• αλάτι , πιπέρι, πάπρικα
• 2 κουταλιές ελαιόλαδο
• 150 ml γάλα εβαπορέ ελαφρύ
• 4 κουταλάκια μουστάρδα
• 1 φλιτζάνι ρύζι
• 2 φλιτζάνια κομμένα μανιτάρια
• αλάτι , πιπέρι, πάπρικα
Εκτέλεση:
•Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες. Το σοτάρουμε σε αντιπολιτικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά με τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
•Αφού τα σοτάρουμε για 4-5 λεπτά, σε μίξερ χειρός χτυπάμε το γάλα εβαπορέ μαζί με τη μουστάρδα , το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και τα ρίχνουμε στο αντιπολιτικό τηγάνι μαζί με το κοτόπουλο και τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά ακόμα .
•Βράζουμε το ρύζι και τα σερβίρουμε μαζί.
Tips: H ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με φιλέτο σολομού
Ανά μερίδα : Θερμίδες: 520 kcal
Πρωτεΐνες : 46 γρ.
Υδατάνθρακες: 55 γρ.
Λιπαρά : 9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4 γρ.
Πρωτεΐνες : 46 γρ.
Υδατάνθρακες: 55 γρ.
Λιπαρά : 9 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4 γρ.
No comments:
Post a Comment