·
2 αυγά (1 ασπράδι +1 αυγό σωστό)
·
μαιντανό ή βασιλικό,ψιλοκομμένο
·
1 κρεμμύδι, ψιλοκομένο
·
3-4 μέτρια μανιτάρια κομμένα
·
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το σύρμα τα 2 αυγά. Προσθέτουμε το μαιντανό, τα μανιτάρια,το κρεμμύδι,αλάτι
και πιπέρι.Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικόλλητικο τηγάνι και το απλώνουμε σε
όλο τον πάτο με χαρτί κουζίνας. Ρίχνουμε την ομελέτα .Την ψήνουμε ώσπου να
ξανθύνει από κάτω. Ανασηκώνουμε τις άκρες με σπάτουλα για να κυλήσει από κατω
και το άψητο αυγό. Τη διπλώνουμε και σερβίρουμε.
Προαιρετικά
μπορούμε επίσης να προσθέσουμε:
Ø Ψιλοκομμένο
κολοκυθάκι
Ø Κομματάκια
πιπεριές πολύχρωμες(κόκκινη, πράσινη, κίτρινη)
Ø Λιγο
σπανάκι
No comments:
Post a Comment