ΥΛΙΚΑ:
1 φλ. άπαχο ελληνικό γιαούρτι βανίλιας (αν δεν βρείτε χρησιμοποιείστε κανονικό)
½ φλ. γκρανόλα (με βατόμουρο αν θέλετε)
½ φλ. φρέσκα βατόμουρο
½ μπανάνα, ψημένη σε κομμάτια
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Φτιάξτε το παρφέ, τοποθετώντας μισό από το γιαούρτι στον πάτο ενός ποτηριού. Ακολούθως προσθέστε ένα στρώμα από γκρανόλα και μετά ένα στρώμα βατόμουρα και μπανάνα, και μετά επαναλάβατε.
Θερμίδες: 160kcal, Νάτριο: 40mg, Λίπος: 3.5γρ, Πρωτεΐνη: 5γρ, Υδατάνθρακες: 26γρ, Ίνες: 2γρ.
Reference: www.purelykatie.com
Ανδρέας Χ. Σάββα,
Διατροφολόγος, Ειδικός Εκγύμνασης (BSc, UK)
No comments:
Post a Comment