Tuesday, 12 February 2019

Φιλέτο μπακαλιάρου με σάλτσα ντομάτας και ελιές!


Συστατικά (για 4 μερίδες):
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 400γρ. κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη
  • Λίγα φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι
  • 10 ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 4 μέτρια φιλέτα μπακαλιάρου

Τρόπος μαγειρέματος
Ζέστανε το ελαιόλαδο και πρόσθεσε το κρεμμύδι να γυαλίσει. Πρόσθεσε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το θυμάρι, τις ελιές και τη μουστάρδα. Σκέπασε, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε να σιγοβράσει για 10′ λεπτά.
Πρόσθεσε στη σος τα φιλέτα ψαριού και συνέχισε το ψήσιμο για 10-12 λεπτά ακόμη.

Έτοιμο σε 20' μόλις λεπτά, χωρίς πολλά λιπαρά και με μια εξαιρετική συνοδευτική σάλτσα ντομάτας
190 Θερμίδες

No comments:

Post a Comment