ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα:
• 4 φιλέτα ψαριού
• 2 κολοκυθάκια
• 2 καρότα
• 2 sticks (ράβδους) σέλινο
• Χυμό από 2 λεμόνια
• Ξύσμα από 1 λεμόνι
• 2 κ.Σ ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 2 κ.Σ ελαιόλαδο
• Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στραγγίζουμε καλά το ψάρι σε χαρτί και πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού. Στη συνέχεια ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια, καρότα και σέλινο σε μικρά sticks (ραβδάκια) περίπου 5-6 εκατοστά μάκρος
Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα λαχανικά πάνω από το φιλέτο ψαριού και το τυλίγουμε σε ρολό.
Αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά περίπου.
Ανδρέας Χ. Σάββα,
Διατροφολόγος, Ειδικός Εγύμνασης BSc, UK
No comments:
Post a Comment