Wednesday, 28 February 2018

ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!


ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα:
4 φιλέτα ψαριού
2 κολοκυθάκια
2 καρότα
2 sticks (ράβδους) σέλινο
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.Σ ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ.Σ ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στραγγίζουμε καλά το ψάρι σε χαρτί και πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού. Στη συνέχεια ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια, καρότα και σέλινο σε μικρά sticks (ραβδάκια) περίπου 5-6 εκατοστά μάκρος
Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα λαχανικά πάνω από το φιλέτο ψαριού και το τυλίγουμε σε ρολό.
Αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά περίπου.

Ανδρέας Χ. Σάββα,
Διατροφολόγος, Ειδικός Εγύμνασης BSc, UK

No comments:

Post a Comment