Wednesday 23 May 2018

Λεμονάδα – Καρπούζι με πάγο (slushies)!



ΥΛΙΚΑ (γίνονται 2-4 ποτά)
  • 4 ποτήρια καρπούζι κομμένο σε κύβους, κατεψυγμένο (σαν παγάκια)
  • 2 ποτήρια λεμονάδα (+ περισσότερη αν χρειάζεται)
  • Πάγος (αν χρειάζεται)

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Χτυπήστε το παγωμένο καρπούζι και λεμονάδα σ’ ένα μπλέντερ μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέστε πάγο αν το επιθυμείτε πιο παχύρευστο, ή περισσότερη λεμονάδα αν το θέλετε πιο ρευστό. Σερβίρετε απευθείας!

 Θρεπτικά στοιχεία:  Θερμίδες: 105, νάτριο: 9mg, κάλιο: 170mg, σύνολο των υδατανθράκων: 26g, σακχάρα: 23g, Βιταμίνη Α: 17,3%, Βιταμίνη C: 14,9%, Ασβέστιο: 1,1%., Σίδηρο: 2%.

No comments:

Post a Comment