ΥΛΙΚΑ (γίνονται 2-4 ποτά)
- 4 ποτήρια καρπούζι κομμένο σε κύβους, κατεψυγμένο (σαν παγάκια)
- 2 ποτήρια λεμονάδα (+ περισσότερη αν χρειάζεται)
- Πάγος (αν χρειάζεται)
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Χτυπήστε το παγωμένο
καρπούζι και λεμονάδα σ’ ένα μπλέντερ μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέστε πάγο αν
το επιθυμείτε πιο παχύρευστο, ή περισσότερη λεμονάδα αν το θέλετε πιο ρευστό.
Σερβίρετε απευθείας!
Θρεπτικά στοιχεία: Θερμίδες: 105, νάτριο: 9mg, κάλιο: 170mg, σύνολο των υδατανθράκων: 26g, σακχάρα: 23g, Βιταμίνη Α: 17,3%, Βιταμίνη C: 14,9%, Ασβέστιο: 1,1%., Σίδηρο: 2%.
No comments:
Post a Comment