Υλικά
1 μαλακή πίτα – τορτίγια – ολικής αλέσης
2 φέτες άπαχο τυρί
1 φιλέτο κοτόπουλο –150 γρ. –
1 κ.σ. καλαμπόκι
Ντομάτα (1/ντομάτα)
Λίγο λάδι (1 κ.σούπας)
Λίγο λευκό κρασί
2 φέτες άπαχο τυρί
1 φιλέτο κοτόπουλο –150 γρ. –
1 κ.σ. καλαμπόκι
Ντομάτα (1/ντομάτα)
Λίγο λάδι (1 κ.σούπας)
Λίγο λευκό κρασί
Εκτέλεση
Σοτάρετε το κοτόπουλο σε ένα αντικοληλτικό τηγάνι με 1 κ.σούπας λάδι και όταν ροδίσει ρίχνεται τα λαχανικά και σοτάρετε μαζί.
Προσθέτετε λίγο αλάτι. Σβήνετε με ½ ποτήρι λευκό κρασί. Γεμίζετε την πίτα αφού πρώτα απλώσετε επάνω 2 φέτες τυρί άπαχο.
Μετά την τυλίγετε καλά και ψήνετε στους 180 C, αέρα σε προθερμασμένο φούρνο εώς ότου γίνει τραγανή η πίτα.
Συνοδεύεται με μια πράσινη σαλάτα.
Προσθέτετε λίγο αλάτι. Σβήνετε με ½ ποτήρι λευκό κρασί. Γεμίζετε την πίτα αφού πρώτα απλώσετε επάνω 2 φέτες τυρί άπαχο.
Μετά την τυλίγετε καλά και ψήνετε στους 180 C, αέρα σε προθερμασμένο φούρνο εώς ότου γίνει τραγανή η πίτα.
Συνοδεύεται με μια πράσινη σαλάτα.
ΑΝΔΡΕΑΣ Χ. ΣΑΒΒΑ Ειδικός Εκγύμνασης (BSc ) UK
No comments:
Post a Comment