Συστατικά (για 4 μερίδες)
Πέρασε το μίγμα από πετσέτα κουζίνας, τουλπάνι ή γάζα και στύψε ώστε να κρατήσεις μόνο τα υγρά.
Ρίξε το υγρό σε φορμάκια για παγωτό.
Κάλυψε τα φορμάκια με αλουμινόχαρτο και κόψτε μια σχισμή στο αλουμινόχαρτο.
Βάλε στη σχισμή από ένα ξυλάκι παγωτού.
Άφησέ τα στην κατάψυξη αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα.
Σέρβιρε αφαιρώντας από τα καλούπια.
Δώσε στο καλοκαίρι σου μια νότα δροσιάς με αυτά τα απολαυστικά παγωτίνια από καρπούζι και πεπόνι, με μόνο 50 θερμίδες.
Ανδρέας Χ.Σάββα,
Διατροφολόγος, Ειδικός Εκγύμνασης (BSC)UK
No comments:
Post a Comment