Χρόνος: 30 λεπτά Μερίδες: 22
Υλικά:
Εκτέλεση:
Υλικά:
- 200 γραμμ. νιφάδες βρόμης
- 260 γραμμ. φυστικοβούτυρο
- 4 κουταλιές μέλι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 3 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
- 4 κουταλιές καρύδα τριμμένη
- 1 βανιλίνη
- 100 γραμμ. κουβερτούρα σε σταγόνες
Εκτέλεση:
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και τα ζυμώνουμε με τα χέρια πολύ καλά.
- Τα πλάθουμε σε μεγάλα τρουφάκια και τα αραδιάζουμε στον πάγκο εργασίας μας.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε φούρνο μικροκυμάτων ή μπεν μαρί και διακοσμούμε με αυτή τα τρουφάκια.
- Τα διατηρούμε σε αεροστεγές σκεύος, στο ψυγείο.
Ανδρέας Χ.Σάββα,
Διατροφολόγος, Ειδικός Εκγύμνασης BSc, UK
No comments:
Post a Comment