Συστατικά (για 8 μερίδες)
- 16 φέτες ντομάτα
- 1κ. σούπας λάδι
- 1κ. γλυκού πάπρικα
- 1κ. γλυκού ρίγανη
- 3/4κ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
- 170γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
- 16 cracker
- Φρέσκος βασιλικός για τη γαρνιτούρα
Τρόπος μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Βάλε τις ντομάτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και “βρέξε” τις με λάδι.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε την πάπρικα, τη ρίγανη και το σκόρδο και ρίξε τα πάνω από τις ντομάτες.
- Ψήσε τις ντομάτες για 12-13 λεπτά.
- Άπλωσε σε κάθε cracker τυρί κρέμα.
- Από πάνω βάλε τις ντομάτες και το βασιλικό.
- Η κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 2 πιτσάκια.
- Μια συνταγή που φτιάχνεται μέσα σε λίγα λεπτά.Θερμίδες: 101 /μερίδα
- Ανδρέας Χ. Σάββα,
- Διατροφολόγος, Ειδικός Εκγύμνασης BSc, UK
No comments:
Post a Comment