Wednesday 18 July 2018

Εύκολα πιτσάκια με μεσογειακή γεύση!


Συστατικά (για 8 μερίδες)
  • 16 φέτες ντομάτα
  • 1κ. σούπας λάδι
  • 1κ. γλυκού πάπρικα
  • 1κ. γλυκού ρίγανη
  • 3/4κ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 170γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
  • 16 cracker
  • Φρέσκος βασιλικός για τη γαρνιτούρα

Τρόπος μαγειρέματος
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
  • Βάλε τις ντομάτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και “βρέξε” τις με λάδι.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε την πάπρικα, τη ρίγανη και το σκόρδο και ρίξε τα πάνω από τις ντομάτες.
  • Ψήσε τις ντομάτες για 12-13 λεπτά.
  • Άπλωσε σε κάθε cracker τυρί κρέμα.
  • Από πάνω βάλε τις ντομάτες και το βασιλικό.
  • Η κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 2 πιτσάκια.

  • Μια συνταγή που φτιάχνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
    Θερμίδες: 101 /μερίδα

  • Ανδρέας Χ. Σάββα,
  • Διατροφολόγος, Ειδικός Εκγύμνασης BSc, UK

No comments:

Post a Comment