Αβγά!
Μικρή βόμβα πρωτεΐνης αποτελούν τα αβγά, τα οποία
περιέχουν στο ασπράδι τους 7g καθαρής πρωτεΐνης. Καταναλώστε τα με μέτρο, καθώς
ο κρόκος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη. Αν και τελευταίες έρευνες
έχουν απενεχοποιήσει τη συσχέτιση αβγών και καρδιαγγειακών νοσημάτων,
προτιμήστε να μην ξεπερνούν τα 4 την εβδομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, αφαιρέστε
τον κρόκο και καταναλώστε μόνο το ασπράδι.
ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.ΣΑΒΒΑ
Διατροφολόγος Ειδικός Εκγύμνασης (BSc) UK
No comments:
Post a Comment