ρίνης (LDL) στο αίμα.
Έρευνες επισημαίνουν ότι το θετικό για την υγεία, αποτέλεσμα των νιφάδων βρώμης οφείλεται στο περιεχόμενο τους σε διαλυτές ίνες, οι οποίες καθυστερούν την πέψη και την απορρόφηση των λιπών και των υδατανθράκων και ως αποτέλεσμα την καρδιοπροστατευτική δράση.
Η βρώμη σταθεροποιεί τη συγκέντρωσης των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, προλαμβάνοντας τις συνέπειες από την απότομη αύξηση και στη συνέχεια μείωση της γλυκόζης στο αίμα.
ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.ΣΑΒΒΑ
Διατροφολόγος Ειδικός Εκγύμνασης (BSc) UK
No comments:
Post a Comment