ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 1/4φλ. φέτα, τριμμένη
- 1/4φλ. λιαστές ντομάτες
- 1/4φλ. ελιές Καλαμών, ψιλοκομμένες
- 1κ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 πράσινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Προθέρμανε το φούρνο στους 190°C.
- Πασπάλισε με αλατοπίπερο τα στήθη.
- Με ένα μαχαίρι κάνε μια οριζόντια σχισμή στο κάθε στήθος, σαν να ανοίγεις σάντουιτς.
- Σε ένα μπολ συνδύασε τη φέτα, τις ντομάτες, τις ελιές, τον άνηθο, τον μαϊντανό, τα κρεμμύδια και 1 κουταλιά ελαιόλαδου.
- Πρόσθεσε το μείγμα στις σχισμές του κάθε κοτόπουλου και κλείσε τις άκρες με οδοντογλυφίδα.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε την υπόλοιπη 1 κουταλιά ελαιόλαδου και σόταρε τα στήθη μέχρι να ροδίσουν.
- Μετέφερε τα στήθη σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήσε για 12-15 λεπτά.
- Σερβίρετε με μια φρέσκα σαλάτα εποχής ή λαχανικά βραστά/ατμού.
- Θερμίδες: 298/ μερίδα
No comments:
Post a Comment